Victor Ulloa gjorde utjämnings målet med ett långdistansskott och FC Dallas höll på för en 1-1 rita med Colorado Rapids på lördagskvällen, i en matchup av de två bästa lagen i de övergripande MLS-ställningarna.
Ulloa samlade ett avböjt spelrum i ett öppet utrymme ca 30 meter från målet och borrade ett högerfotigt skott som krullade bort från målvakt Tim Howard och in i högra hörnet av målet.
Marlon Hairston öppnade poängen för Colorado i den 44: e minuten när han blockerade Atiba Harris clearance clearance och följde avböjningen i 18-yard rutan för mål.
Starten av spelet var försenad nästan en timme på grund av blixten.
Didier Drogba bröt ut med ett hattrick för att leda Montreal Impact till en 5-1 seger över Philadelphia Unionen på lördagskvällen.
Den 38-åriga ivorianske anfallaren hade inte presterat sedan 28 maj. Han återvände förra veckan efter att nya fotbollströjor ha missat tre matcher med lårskada.
Ignacio Piatti återvände efter att ha suttit ut en spelautomat för att göra ett mål och lägga till två assistanser. Nyligen undertecknade Matteo Mancuso, som gick in för Drogba i 79: e minuten, lade till sitt första MLS mål.
Montreal förbättrades till sju segrar för säsongen. Chris Pontius gjorde för Philadelphia.
Sebastian Giovinco gjorde tre mål och lade till en assistans för att bryta sig ur en tipp i åtta matcher i Toronto FCs seger över DC United.
Den italienska stjärnan sätter in en show framför 26 349 fans på en steamy natt på BMO Field. Två mål kom från fria sparkar 18 minuter från varandra i första halvlek, med den tredje som kom i andra halva stopptiden när han poked hem Mark Blooms kors för att uppnå sina mål totalt till 11 denna säsong

Victor Ulloa Gjorde Utjämnings Målet